Verslag 21 Mei 2022

Het was een druk bezochte onderhoudsdag. Er waren 18 leden aanwezig die diverse werkzaamheden hebben uitgevoerd. Het zonnetje scheen en was rond de 19 graden. Rond 12.30 uur is de lunch verzorgd waarna alles is opgeruimd en de meeste leden verder zijn gegaan op de eigen tuinen. Een aantal leden hebben in de middag nog diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Uitgevoerde werkzaamheden waren onder andere tuin 14 maaien, tuin 15 opschonen, maaien en klaar maken voor verhuur, de binnen haag snoeien en opruimen, service pad langs de buitenhaag maaien, grasveld rotonde maaien, parkeerplaats buiten maaien, tuin 103 (die ingericht wordt als opstal- en opslagplek voor verenigingsmateriaal), wegwerken van de steenafval hoop, de aanplant op en rond het terras verzorgen.

Helaas zijn er niet veel foto’s gemaakt van de werkzaamheden.

Buiten de onderhoudsdagen worden door de leden ook andere werkzaamheden uitgevoerd die men in eigen tijd doet, zoals hagen snoeien, maaien, werkzaamheden op de boomgaard, werkzaamheden in de bijentuin enz. van deze werkzaamheden zijn helaas geen foto’s beschikbaar.