Verslag 20 maart 2021

Het was een mooie frisse ochtend, (rond de 7 a 8 graden) maar toen de zon uitkwam werd het lekker warm met een straal blauwe lucht.

Er is op de vrijwilligersochtend veel werk verzet met de 5 vrijwilligers die aanwezig waren.
Van de geplande lijst met werkzaamheden is toch een deel uitgevoerd en de rest is opgeschoven naar de volgende vrijwilligers ochtend.

2 vrijwilligers hebben een lekkere wandeling over het complex gemaakt gewapend met vuilniszakken en hierbij al het zwerfvuil opgeruimd.

3 vrijwilligers zijn begonnen met het opruimen van oude pallets, polycarbonaatplaten en glas wat op het dak van het verenigingsgebouw lag. Het dak is lange tijd een opslag plek geweest voor bovenstaande materialen.

Een aantal balken en polycarbonaatplaten die van het dak zijn gekomen, zijn in overleg verplaatst naar de bijentuin voor hergebruik in de bijenstal. Een deel van de grote balken is aan de kant gelegd voor een ander project. En het afval is samen met het glas op een aanhanger gelegd voor een ritje naar het milieu park.

Op de bijentuin hebben 2 vrijwilligers tussendoor ook nog wat afval opgeruimd en in de aanhanger geplaatst.

Rond half 11 is er een kleine pauze ingelast voor koffie en thee.

Na de koffie en thee is er nog goed doorgepakt met de vrijwilligers om rond het gebouw, de hoek met kruiwagens en voor de oud ijzer bakken onkruid, bladeren en grond te verwijderen en op te ruimen zodat alles weer netjes is.

Tegen kwart over 12 waren we klaar en stond de lunch klaar die verzorgd is door een 6de vrijwilliger, bestaand uit broodjes, gekookte eitjes, stukje vla, donuts en natuurlijk koffie en thee.

Het was een geslaagde gezellige ochtend waarbij we ook kennis gemaakt hebben met 2 nieuwe leden.

Het bestuur bedankt de vrijwilligers die deze ochtend aanwezig waren.