Rare man, zo zonder bril

Er loopt een vreemde man over het complex. Groene jas (de boswachter?) en blauw klembord onder de arm. Hij staat bij elke tuin even stil, kijkt ernstig en maakt wat aantekeningen op een vel papier.
Misschien iemand van het kadaster om de huisjes en kasjes op te meten en een berekening te maken voor de onroerend zaak belasting.
Je weet maar nooit, gemeentes komen altijd geld tekort en proberen op allerhande zaken belasting te heffen. Waarom dan niet de volkstuin.
Ik heb echter mijn bril op de verkeerde plaats staan. Het blijkt de complexbeheerder te zijn voor een nul-meting. Hij was alleen aan het meten zonder meetlint. Als dat maar goed komt.
Ik denk het wel, we krijgen binnenkort een mooie nieuwe plattegrond (op de website) waarop alle gebouwtjes en kasjes keurig zijn ingetekend.
Ook de huisjes van Thomas en zijn vriendjes; deze zijn nu al zichtbaar te maken op de interactieve kaart in de website. En HannaH’s Huuske? Ik hoop dat hij mijn Huuske niet zal overslaan. Ben benieuwd bij welk tuinnummer mijn Huuske staat. We zullen het spoedig weten.

Vergeet uw bril niet op de juiste plek te zetten bij het tuinieren en spreek onbekenden zeker aan op de tuin.

Groetjes, HannaH.